Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivä 20.5.2024 Tiedekulmassa, Helsingissä

Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivä 20.5.2024

Kuullaanko kansalaisten ääntä kestävyysmurroksessa? Tervetuloa keskustelemaan asumisen ja energiamurroksen ajankohtaisista teemoista ja kuulemaan tuoreimpia tutkimustuloksia Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivään.

Kestävyysmurros etenee erityisesti energiamurroksen osalta. Ajankohtainen keskustelu sähkön hinnasta ja kulutusjouston tarpeesta osoittaa, että kansalaisia ei kaikilta osin ole onnistuttu saamaan samaan veneeseen. Energiamarkkinat koetaan epävakaiksi, eivätkä kaikki ilmastotoimet nauti kansalaisten varauksetonta suosiota. Keskustelussa pohditaan kestävyysmurroksen vaikutuksia kansalaisten elämään ja etsitään ratkaisuja osallisuuden lisäämiseksi kestävyysmurroksen edistämisessä.

Tuoretta tutkimustietoa aiheesta tarjoavat strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamat Decarbon-Home ja Flaire -tutkimushankkeet sekä Suomen Akatemian rahoittama Energiamurroksen jännitteet kansalaisten arjessa -hanke. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ja tilaa tapahtuman kalenterikutsu maanantaihin 13.5. mennessä. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta ilmoittautuessasi saat tapahtuman kalenterikutsun suoraan kalenteriisi ja voit halutessasi tilata ilmoituksen, kun tapahtuman materiaalit ovat saatavilla tapahtuman jälkeen. Ilmoittautumalla autat meitä myös arvioimaan tilaisuuden osallistujamäärää.

Scroll to Top