Saavutettavuusseloste  – Flaire-verkkosivusto

Flaire.fi-verkkosivusto kuuluu digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin piiriin, jotka vaativat, että julkiset verkkopalvelut ovat helposti saavutettavissa.

Flaire.fi-verkkosivusto julkaistiin maaliskuussa 2024. Sivustoa päivitetään jatkuvasti sisällön, rakenteen ja ulkoasun osalta.

Tämä verkkoapalvelu on suunniteltu täyttämään WCAG 2.1 -tason AA saavutettavuusvaatimukset. Teknisessä toteutuksessa flaire.fi-verkkosivusto on rakennettu vastaamaan WCAG 2.1 -kriteerien AA-standardeja. Koska saavutettavuuteen vaikuttavat myös sisältö (esim. helppotajuinen kieli) ja suunnittelu (esim. tekstien kontrastit taustaan nähden), voi joitakin tahattomia puutteita esiintyä. Sivustoa kehitetään jatkuvasti, ja mahdolliset saavutettavuuspuutteet pyritään korjaamaan mahdollisimman pian niiden havaitsemisen tai raportoinnin jälkeen.

Huomasitko saavutettavuuspuutteita digitaalisessa palvelussamme?

Ilmoita siitä meille, niin teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Lähetä meille sähköpostia saavutettavuuspalaute osoitteeseen eva.pongracz@oulu.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat saavutettavuusongelmia verkkoapalvelussa, anna ensin palautetta sähköpostitse osoitteeseen eva.pongracz@oulu.fi. Vastauksen saaminen voi kestää jopa 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai jos et ole saanut vastausta kahdessa viikossa, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolle. Viraston verkkosivuilla kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten voit tehdä ilmoituksen ja miten asiaa käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuusvalvontayksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Vaihde 0295 016 000

Lue lisää saavutettavuusvaatimuksista

Scroll to Top